2019.07.23

「秋の留学フェア」開催決定!(10/2・10/3 日吉キャンパス)Keio University Study Abroad Fair 2019

国際センターでは、10月2日(水)、3日(木)に日吉キャンパスで「秋の留学フェア」を開催することになりました。

留学に関する説明会を開催する他、交換留学の協定校の担当者の方をお招きしブースにて大学紹介を行っていただく予定です。留学個別相談のブースも設けますので、留学に関して疑問に思っていることや不安に思っていることも気軽に相談できます。みなさんぜひ気軽にいらしてください。詳細が決定次第、随時こちらのページに掲載いたします。

秋の留学フェア

日時:2019年10月2日(水)、10月3日(木) 両日ともに12:00~17:00
場所:日吉キャンパス 独立館地下1階 日吉コミュニケーション・ラウンジ
内容:先輩へ個別相談ブース、職員へ個別相談ブース、協定校ブース、説明会

-----------------------------------------

We will be holding “Keio Study Abroad Fair 2019” on Wednesday, October 2 and Thursday, October 3.
The fair aims to provide information about study abroad to as many Keio students as possible to allow them to familiarize themselves with the idea of studying overseas and start making plans for a study abroad experience as early as possible. We urge all those interested in Study Abroad—including the exchange programs—to attend. We will update more information on this page once the details become available.

Keio Study Abroad Fair 2019

Date: Wednesday, October 2 and Thursday, October 3. 12:00 pm- 5:00 pm
Venue: Communication Lounge, B1 floor of Fourth Building Independence Wing at Hiyoshi Campus
What to expect: Information Sessions. There also will be booths where you could ask questions to staff from International Exchange Services Group Office of Student Services, students who have studied abroad as exchange students, as well as the staff from partner universities.