2011.11.08

国際交流コーナーの設置について

このたび,三田キャンパス南校舎1階学生ラウンジに国際交流コーナーがオープンしました。 海外留学を希望する塾生による留学関係資料の閲覧と,海外からの留学生との国際交流のためのコーナーです。 ここでの交流活動はKOSMIC(国際センター塾生機構)がサポートします。

***********************************************************

The International Center has set up the International Exchange Corner at Student Lounge on Mita Campus. This corner is both to provide information about study abroad, and to promote cultural exchange with international students. These exchange activities are supported by KOSMIC (the Keio Organization of Student Members of the International Center).